Българския национал и играч на Чарлтън Радостин Кишишев заяви, че повечето оферти към него са от отбори от Чемпиъншип и той най-вероятно от следващия сезон ще играе във втората по сила лига в Англия. „Ситуацията в Лийдс е много сложна и аз се разбрах с Денис Уайз да не взема участие в последния мач и се прибрах в Чарлтън. Има вероятност да играя и в двата мача, но това зависи само от треньора. Положението е малко по-добро, но трябва да победим Тотнъм и да разчитаме на успех срещу Ливърпул навън”.

„Колкото и да не мие е приятно Лийдс изпадат доста симпатични ми бяха. И дори ми предложиха, ако не си намеря отбор да се върна при тях. Чакам още Чарлтън дали ще ми предложат договор. Голяма е вероятността, ако отборът изпадне в Чемпиъншип да ми предложат договор. Те не са единственият отбор, в който мога да продължа кариерата си”, каза Радостин.

„Имам оферти от още няколко отбора. Желанието на всеки футболист е да играе в по-добри отбори и в по-добро първенство. Реално повечето оферти са от отбори от Чемпиъншип. Няма вариант да се върна в България, защото имам доста интересни възможности да продължа кариерата си. Имам оферти главно от Англия, но и от още една държава. Надявам се Станимир Стоилов да разчита на мен. Ще се опитам да дам всичко от себе си, ако реши да разчита на мен”, завърши Кишишев.