Капитанът на Фулъм Бреде Хангеланд призна, че Димитър Бербатов му се е скарал, че понякога се увлича и участва в атаките на своя тим, въпреки че норвежкият защитник имаше основна заслуга за третия гол в полза на "котиджърс" при победата на Фулъм над Куинс Парк Рейнджърс с 3:2.

Димитър Бербатов вкара първите две попадения за важната победа на тима си, а Хангеланд направи страхотно отиграване с пета по време на атаката за третия гол на домакините, паднал след автогол на Клинт Хил. "Изведнъж се озовах доста далеч от нормалната ми позиция и наистина се зарадвах, че помогнах да вкараме този гол", каза снажният защитник за снощния мач, който Фулъм взе доста трудно с 3:2. "Димитър ми каза след това - `Въпреки, че вкарахме, ти стой отзад и остави тези неща на мен`. Той е доста забавен тип", добави Хангеланд, който преподписа през миналата седмица своя договор с Фулъм.

"Сега вече ще можем да спим спокойно, знаейки, че си запазихме мястото в елита. Имаше момент, в който се виждаше, че може и да имаме някакви проблеми, но след Нова Година обърнахме нещата в наша полза", сподели още Хангеланд. Димитър Бербатов пък вече има 13 попадения от началото на сезона във Висшата лига на Англия след двата гола във вратата на Жулио Сезар. /БГНЕС