Голяма изненада за собственика на Стяуа Джиджи Бекали подготви наставникът на отбора Михай Стойкица. Треньорът ще включи Крум Бибишков в титулярния състав за важния мач срещу Тимишоара, който ще се играе в неделя.

Това става няколко дни, след като нашенецът пропусна дузпа за Купата на Румъния, благодарение на което отборът му отпадна, а Бекали заяви, че иска да се отърве по-скоро от българина.

„Добре Михай, ти много бързо забрави, че именно Бибишков ни отстрани за купата. Пусни го още веднъж, за да разбереш напълно, че нищо не става от този играч”, казал Бекали на треньора си, пишат медиите в северната ни съседка, цитирани от българския сайт за румънски футбол www.romanian-football.com.

След отпадането от Глория Бистрица за купата, Михай Стойкица защити нашенеца: „Не е виновен Бибишков, на всеки може да се случи.”

Крум Бибишков има договор за 3 години, според който играчът получава по 120 000 евро на сезон. За първенство българинът е играл само 5 минути, пишат румънските медии.

„Бибишков да си оправя багажа, няма какво да прави в Стяуа. Той доказа, че по-скоро руши играта на отбора, както и повечето играчи, които доведохме напоследък”, каза преди време Джиджи Бекали.