Крум Бибишков погреба Стяуа Букурещ, като единствен той изпусна дузпа и отборът му загуби с дузпи с 5:4 от последния в класирането Глория Бистрица. Мачът беше част от програмата на 1/16-финалите за Купата на Румъния. По този начин Стяуа отпадна от надпреварата, информира romanian-football.com.

Михай Стойкица, който бе наставник на Бибишков в Литекс реши да даде шанс на натирения от Бекали играч и пусна българина от самото начало на мача.

Вместо да му се отблагодари обаче, Бибишков профука 120 минути усилия на съотборниците си, като изпусна най-важната дузпа в мача.

"Какво да кажа за играч, който изпуска дузпа? На тренировките той се справяше добре. След този пропуск със сигурност той няма място в Стяуа", каза след мача Михай Стойкица.

Заради многото контузени играчи Стяуа игра почти изцяло с резервите си. Така мачът завърши 0:0. Двата тима не можаха да се надиграят и в продълженията, така се наложи да си бият дузпи. Всички вкарваха, докато Биби не хвана топката при 3:3. Българинът нацели горната греда с пълна сила и топката излезе извън вратата.

"Бибишков вече може да си тръгне направо от тук за България", лаконичен бе коментаторът на ПРО ТВ, който се досещаше как ще реагира собственикът на Стяуа Джиджи Бекали от този пропуск. След Бибишков всички футболисти вкараха своите наказателни удари и така Стяуа изхвърча от турнира за Купата на Румъния, а нашенецът се превърна в черния дявол на отбора си.

Пропуска на Бибишков можте да видите ТУК!