Вратарят на Бурсаспор Димитър Иванков определи загубата с 0:3 от Манчестър Юнайтед в Шампионската лига, като закономерна.

Той се спря пред Гонг, и каза следното: „Закономерно, по-класният, по-добрият отбор победи в този мач. Опитахме се да се противопоставим, но класите са очевидни. Те са много добър отбор и беше нормално да ни победят. Ако не ни бяха вкарали този гол в самото начало на второто полувреме и бяхме задържали още малко това 0:0, можеше и да отмъкнем нещо.”

„За отбор като Бурса наистина това е нещо голямо, защото тук е имало хегемония и шампиони са били само отборите на Галатасарай, Фенербахче, Бешикташ и Трабзонспор. Това феновете го оценяват и виждате, че при 0:3 получаваме неистова подкрепа. Бурса играе за първи път от 25 години в евротурнирите, така че съвсем логично е да не сме на това високо ниво, сега трупаме опит.”

„Срещу Валенсия ще ни бъде много трудно, но се надявам, че в последния кръг срещу Глазгоу Рейнджърс у дома да вземем точка или три.”

„Това, което постигнахме миналата година, беше немислимо. Публиката във всеки мач ни подкрепя, както го направи и днес,” отбеляза бившият национал.

„Бербатов игра доста добре, но нямаше късмет да се разпише. В последната минута можеше да вкара, но само шансът му попречи. Дали той ще вкара или някой друг, загубата си е загуба.”

„За първенството вървим добре, което учудва почти всички, защото не показваме тази игра, която демонстрирахме през миналата година. Наистина, в първите 10 кръга още нямаме загуба и дано продължаваме така, но ще бъде много трудно да защитим титлата от миналата година”, допълни Иванков.