Българският треньор на Омония Никозия Ивайло Петев е мотивиран да създаде едно ново лице на отбора. "Ще видите как Омония ще бъде много по-различен отбор.

Също така ще видите как този отбор ще играе така, както хората искат да го виждат. Но това ще стане когато аз изградя отбора, когато аз направя подготовката, заяви Ивайло Петев, който е бесен заради поражението с 1:3 от Докса Катокопия в последния кръг от редовния сезон. Резултатът нямаше особено значение, защото Омония е на 6-о място и се класира в горния плейоф, докато Докса е 7-а и ще се бори за оцеляване.

"Мисля, че резултатът не отговаря на показаното на терена. Благодаря на момчетата за положените усилия. Лошото само е, че двата гола в нашата врата са от наши грешки. За първото попадение мога да кажа, че не беше феърплей от страна на отбора на Докса. Ние имаме паднал играч, който после се оказва с фрактура, а те продължават и ни вкарват гол. През изминалата седмица Петев отстрани трима футболисти от тима. Според медиите в Кипър, причината е, че въпросните играчи са тровели атмосферата в съблекалнята. "Мисля, че до голяма степен променихме имиджа на тима. Да ги махна, беше мое лично решение. Правя това, което смятам за правилно, казва още българинът.

"Виждате, че сега използвах доста от младите. Планът ми е такъв, откакто отпаднахме за Купата на страната. Искам да видя до колко мога да разчитам на резервите и на младите", сподели Петев./БТА