Мениджърът на Фулъм Мартин Йол съвсем логично бе недоволен от представянето на своя тим в атака при загубата с 0:1 от Нюкасъл в 3-ия кръг на Висшата лига.

Лондончани не успяха да сторят почти нищо запомнящо се при гостуването си на „Сейнт Джеймсис Парк“, като двубоят се игра предимно пред тяхната врата. Затова холандският специалист изрази задоволство от играта на своите защитници и халфове, но бе доста критичен към офанзивните си футболисти.

„Не смятам, че мачът беше особено труден“, сподели Йол. „Според мен можехме да причиним доста повече беди днес и да вземем няколко точки.“

„През първото полувреме изглеждахме добре в халфовата линия, играхме по малко по-различен начин. Единственото, за което можем да бъдем критични, че липсата на острота. Имахме 3 или 4 ситуации пред гола, когато не успяхме да контролираме топката чрез Дарън Бент и Александър Качаниклич – можехме да накажем Нюкасъл“, допълни той.

„Заслужавахме поне точка. Доволен съм от моите защитници и полузащитници. Бент през цялото време игра с човек на гърба. Можеше да се справим по-добре и да създадем повече опасности“, завърши Йол.