Играещият във Франция Христо Янев сподели пред Гонг своите очаквания за предстоящите двубои на ЦСКА с Тулуза и на Локомотив София с Рен.

 

Бившият футболист на Берое и ЦСКА в момента игра във втородивизионния Гренобъл, който се намира на второ място в класирането и е сред основните кандидати за класиране в Лига 1.

 

„Отборът играе сериозно, имаме амбиции, но има доста сериозни отбори и трябва да задържим нивото си, за да успеем”, каза Янев за настоящия си тим.

 

„Не е възможно най-добрия жребии, но имат своите шансове и трябва да направят всичко възможно, за да продължат напред”, коментира полузащитника за противниците на ЦСКА и Локо София.

 

„Тулуза е много добър отбор. Играят по един и същ начин без значение какъв е резултата. За съжаление ще гледам двубоя у дома, защото на следващия ден имам мач с Бастия.”

 

Рен е с доста повече опит в евротурнирите и имат по-големи амбиции в евротурнирите. Искам и двата ни отбора да продължат напред, но безспорно на Локо София ще им е по-трудно”, заяви още Христо Янев.