Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос отрече информацията, че има намерение да привлича нападателя на Севиля Александър Кержаков. Нещо повече, треньорът, който беше начело на андалусийците и познава добре играта на руснака, не възнамерява да сменя нападението на „шпорите”, тъй като е доволен от показано от играчите в предни позиции и в частност от Димитър Бербатов.

„Кержаков е добър играч, познавам възможностите му, дори аз бях инициаторът той да премине в Севиля. Ние обаче имаме добра атака. Вижте, в нападението имам само футболисти, които играят за националните отбори на страните си – Бент и Дефоу – Англия, Бербатов – България, Роби Кийн – Ирландия. Мисля, че нашата атака е една от най-силните в Премиършип”, заяви наставникът пред руски журналисти.

„Ние имаме вкарани 28 гола, а това е четвърто място по този показател в Англия, но едновременно с това погледнете и колко сме допуснали”, допълни треньорът.

„Не веднъж съм казвал, че не ме устройва играта на защитата. Що се касае до Кержаков, ако гледаме неговия начин на игра, той може би лесно ще се адаптира към английския футбол”, завърши Рамос.

Едновременно с това наставникът на Тотнъм разкри, че ще има нови попълнения през зимния трансферен прозорец, но специалистът не коментира конкретни имена.