Новият наставник на Тотнъм Хотспър Хуанде Рамос ще се опита да привлече в редиците на „шпорите” руския нападател Александър Кержаков, съобщават медиите на Острова.

 

Както е известно Рамос познава отлично качествата на руския национал от престоя си в испанския клуб. Неотдавна пък Кержаков сподели, че с удоволствие би преминал в клуб от Висшата лига на Англия.

 

24-годишният нападател, който участва в европейските квалификации на Русия срещу Англия напоследък, има желание да напусне Испания през януари. Медиите на Острова припомнят също, че това може да стане и с българския национал Димитър Бербатов, който в последно време не показва най-доброто от себе си, след слабия старт на Тотнъм в първенството.

 

„С удоволствие би играл в Англия. Това ще бъде първият му избор и мисля, че стилът му на игра ще пасне с футбола, който се практикува във Висшата лига. Знам, че преди време бе следен от Тотнъм и Арсенал. Вярвам, че скоро всичко ще бъде решено”, коментира агентът на футболиста Сандор Варга.

 

Кержаков има добра репутация в Европа и показа какво може в турнира за Купата на УЕФА. В Примера дивисион също игра добре”, каза още той.