„По-добре съм в момента. Лекарите ми направиха специална шина, която ми позволява да играя. Още в събота, със сигурност, ще изляза срещу Динамо Загреб”, сподели специално за Гол линия играчът на хърватския Риека Георги Иванов – Гонзо.

„Мисля, че имаме силите да победим Динамо, но да станем шампиони – по-скоро не. Все пак изоставаме от тях с 10 точки. Динамо е като Левски преди 3-4 години, просто няма да можем да ги настигнем”, коментира ситуацията за своя отбор в първенството Гонзо.

„Следя всичко, което се случва с футбола в България. Нормално е Левски да опита да поднови отбора си, особено сега, след като има минимални шансове за първото място. „Сините” винаги взимат футболисти с потенциал, така че съм сигурен, че другия сезон Левски ще изглежда по съвсем различен начин”, коментира още той.

„Публиката на Левски и ЦСКА обича самите отбори. Мисля, че феновете ще подкрепят клубовете си независимо кои играчи се състезават в тях, но все пак е нормално всеки да си има любимец сред играчите на своя тим”, добави Иванов.

Любимецът на „синята” агитка коментира и контузията на хърватина от Арсенал Едуардо. „Разбира се, това е доста широка тема тук. Голям шок е за хърватите, тъй като той им беше може би най-добрият играч. Всички се надяват той да се оправи, въпреки че контузията му е наистина тежка.”

„Позицията ми в момента не е точно опорен халф. Все пак не е точно моят пост, но се справям със задачите си, аз съм футболист с голям опит. С всеки мач подобрявам играта си”, сподели в личен план футболистът на Риека и добави: „Националният отбор е затворена книга за мен. Нямам амбиции да играя за него. В България има много добри състезатели, които притежават нужната мотивация.”

„Засега не виждам изгледи да завърша кариерата си в Левски, нищо не се знае все още. Имам още една година с Риека”, завърши Георги ИвановГонзо.