Българинът Георги Пеев разкри, че е доволен от престоя си в Русия, както и че си е намерил отбор, в който не се налага да стои на резервната скамейка. Футболистът на Амкар Перм сподели това в специален в интернет форум.

„Харесва ми в Русия. Почти винаги съм титуляр и това ме прави щастлив. Много бих се радвал, ако успеем да спечелим нещо през този сезон, за да сме не просто един участник в руското първенство, а герои”, каза българинът.

Георги Пеев се надява неговият отбор да спечели предстоящия мач от местното първенство: „Зенит е добър отбор. Според мен изглеждат прилично в нападение, но в защитата ще трябва да поработят още. Футболистите им отстъпват по бързина на нашите, а ние ще се опитаме да спечелим този двубой.”

„В българския език има дума „подплатено”, затова смятам така. Вече изиграхме 17 мача, а ние се справяме добре”, допълни полузащитникът.

Георги Пеев няма да вземе участие в предстоящия двубой, тъй като получи четвърти жълт картон в последния мач срещу Динамо Москва (0:0).

„Надявам се съотборниците ми да се справят и без мен. Важното е тимът да не страда от отсъствието на един играч, разбира се ако не става въпрос за футболист с името Марадона”, сподели в шеговит тон българинът.

„Никога не съм бил в Санкт Петербург. Знаете, че живях дълго в Киев, а хората там много обичат този град. Дори може да отидем там на екскурзия с моята съпруга”, заяви Георги Пеев.