Футболистът на Амкар Перм Георги Пеев разкри, че няма конфликт между него и старши треньора на тима Славолюб Муслин.

В руските медии се появиха предположения, че двамата не се разбират, затова наставникът, който преди години води Левски, оставя полузащитника извън стартовия състав в последните мачове.

„С Муслин нямаме никакви отношения. Аз съм играч, а той е треньор. Няма конфликт между нас“, категоричен бе Георги Пеев.

На въпрос, обясни ли ви Муслин на какво се дължи вашето отсъствие от отбора, полузащитникът отговори: „Не. По негово мнение няма нужда от това. Това е треньорско решение, което не се нуждае от обяснение. Аз възприемам ситуацията като нормална и продължавам да се трудя усилено в тренировките.“

„Несъмнено, не ми е приятно, че съм резерва, но нямам намерение да оставя нещата така. Ще се опитам да се доказвам във всяка една минута, която треньорът ми предостави“, каза още Пеев.

Изданията в Русия напомнят, че българският футболист преди време е имал пререкания с треньора Станислав Черчесов. През сезон 2013/14 халфът, както и неговият съотборник Захари Сираков бяха изпратени в дублиращия тим за кратко, но след това бяха върнати в първия отбор.

„Онова беше друга история. Тогава се оказа, че с Черчесов не сме се разбрали правилно един-друг. Сега с него имаме прекрасни отношения, той дори ми изпрати поздравително съобщение след победата над Спартак“, разкри Георги Пеев за отношенията си с бившия треньор на Амкар Перм.