Българският национал Георги Миланов ще се присъедини към подготовката на ЦСКА (Москва) на 25-и юни заедно с още национали на своите страни, които са играли контроли в началото на юни. Освен Миланов, на същата дата очакват Марио Фернандес, Роман Еременко, Зоран Тошич, Бибрас Натхо.

През пролетта Миланов игра под наем в швейцарския Грасхопър (Цюрих), но сега се връща при московските армейци, които държат правата му. Иначе днес част от отбора, който не е ангажиран с национални отбори, поднови заниманията си. Общо осем човека се събраха на базата на клуба във Ватутинки. Тренировката е преминала в разбег в началото, след което и игрови упражнения с топка и мачле. На 22-и юни към подготовката се присъединява и Фьодор Чалов, който е юношески национал на Русия- набор 1998.

Първата контрола на тима е на 30-и юни срещу третодивизионния Строгино, а на 3-и юли ЦСКА (Москва) излиза срещу Енисей (Красноярск). И двата мача са насрочени на базата на клуба.

Днес беше теглен и жребият за новия сезон в руската Висша лига. ЦСКА стартира с гостуване на Анжи (Махачкала) в уикенда 29 юли/1 август./БТА