Две победи в рамките на два дни записа българският национал Георги Костадинов с тима си Арсенал Тула. 

Костадинов игра по едно полувреме в двата мача, но такова беше и решението на треньора Игор Черевченко- всички да вземат участие.

Днес Арсенал Тула се наложи с 1:0 над румънския Сепси (Сфинтул Джордже) с 1:0. Румънският нападател на руснаците Александру Тодорие се разписа от дузпа в 52-ата минута, спечелена от новото попълнение Юрий Ковальов, който беше повален от вратаря. 

Костадинов игра преди почивката и още в 10-ата минута изкара жълт картон на Вашвари от Сепси, който го подсече при отнета от българина топка. В 20-ата минута той можеше и да се разпише, но топката дойде при него след рикошет при удар на Еванс Кангва. Шутът на българина не се получи, а и вратарят беше в близкия ъгъл и улови.

Във вчерашната контрола Арсенал Тула се наложи с 2:1 над азербайджанския Кешла (бивш Интер Баку), като отстъпваше на полувремето с 0:1. Костадинов се появи през втората част и имаше сериозен принос за обрата до 2:1. Следващата контрола на "жълто-червените" от Тула е на 25-и януари срещу полския Корона (Киелце).