Мартин Кушев вкара гол на ЦСКА Москва в срещата от 25-я кръг на руското първенство, но въпреки това Амкар Перм загуби гостуването си с 1:4.

Българският нападател остана на терена до 53-та минута, а Георги Пеев записа 90 минути. Третият българин в състава Захари Сираков не взе участие в двубоя, тъй като изтърпява наказание за натрупани картони.

Мартин Кушев успя да открие още в 38-та минута с глава, но след това ЦСКА успя не само да изравни, но и да обърне резултата.

Още преди почивката Алан Дзагоев направи 1:1, а след това “червените” заиграха още по-организирано. Вагнер Лав се разигра, което доведе до две негови попадения (50’ и 75’) във вратата на Амкар. Точка на спора сложи Сергей Игнашевич в самия край на мача, след центриране на Жирков от корнер.

С няколко отлични отигравания се отличи и Георги Пеев, който още през първото полувреме опита да комбинира с Кушев, но до попадение не се стигна.

В 87-та минута Амкар остана и с човек по-малко, след като Вагнер Лав бе фаулиран от Калашников, който влезе на мястото на Кушев.

Така след победата ЦСКА Москва остава на второто място в класирането с 47 точки, след лидера Рубин, който има 54. Амкар пък е на четвърта позиция с 40 точки в актива си, след Динамо Москва и пред Зенит, който обаче е и с мач по-малко.