Българският нападател Валери Божинов, който донесе победата на Парма с 1:0 срещу Милан посвети победния си гол на старши треньора на Интер Жозе Моуриньо.

„Посвещавам гола на Жозе Моуриньо. Да! На Специалния, защото ми харесва като треньор. Тук в Италия го критикуват много, но на мен ми харесва много като треньор. Казва каквото мисли и има невероятен характер. Освен това ми харесва как играят отборите му”, сподели Валери пред “Sky Italia”.

„Всички знаят, че съм симпатизант на "нерадзурите". Така съм по-спокоен, след като отдалечихме Милан от Скудетото”, добави нападателят на „дуковете”.

"Колективът е отличен и се надявам да остана тук. Целта ми е да дам всичко от себе си за Парма, за да може шефовете да ме откупят от Манчестър Сити и догодина отново да играя в този страхотен град с тези великолепни тифози. Аз на мястото на Марио Балотели в Интер? Не. Искам да остана в Парма още много години заедно с Гуидолин, който е в основата да вкарвам толкова много, въпреки че не играя много редовно" завърши Валери Божинов.