Футболистът на Ювентус Валери Божинов заяви, че се надява да вкарва голове и при мъжете. Нападателят, който вкара единственото попадение при победата на младежкия национален отбор срещи Израел, сподели още, че целият отбор е играл много добре и приятелската среща е била ползотворна.

„Добър и силен противник, но ние играхме по-добре. Важното е,че победихме. Трудно ще ни е в тази група, в която попаднахме. Надявам се да вкарам гол и при мъжете.

Младежкия национален отбор винаги е имал добри футболисти, но най-важното за успеха ни е треньорът. Сашо Станков е голям треньор. Момчетата тук са бъдещето на мъжкия национален отбор. Ивелин Попов ще трябва да си оправи само отношението, но той е много добър футболист.

”, заяви след края на срещата Божинов.

„Мисля, че за мен е голям плюс, че тренирам с такива футболисти в Ювентус. Много научавам от тях. За съжаление не вземам много участие в отбора, но тренирам упорито”, добави нападателят.

„Вече не обръщам внимание на това за кой отбор ме спрягат. То не останаха отбори, където не ме пратихте. Желанието ми е да играя. И сега да кажете да отиваме да играем на малки вратички и веднага тръгвам”, каза още футболистът на Ювентус.