Кристиан Димитров не игра за Хайдук Сплит, а отборът му изигра поредния си разочароващ мач след подновяването на сезона в Хърватия и загуби с 1:3 от Горица. Поражението е трето в последните 4 мача за "белите", които остават на трета позиция, но след останалите двубои от 32-ия кръг могат да бъдат изместени до 5-ото място от Осиек и Риека. 

Мачът беше изгледан от 1700 зрители, които се убедиха, че Горица неслучайно взе точка от Динамо Загреб и победи като гост Риека. Резултата откри Джилоан Хамад в 18-ата минута. Всичко започна от пробив и центриране на Мариян Чабрая, но Йосип Посавец спаси удара на Джоуи Сук. До топката пръв стигна Шериф Ндиайе, който асистира на Хамад и той опъна мрежата.

В 43-ата минута Сук се оказа на точното място в наказателното поле след центриране от корнер и вкара за 2:0. До почивката обаче Хайдук успя да намали благодарение на Марин Яколиш, който пресече пас в половината на домакините и преодоля вратаря Посавец.

В 53-ата минута Ндиайе влезе в наказателното поле и с прецизен удар затвърди успеха на Горица. Отборът, воден от бившия халф на ЦСКА Сергей Якирович, е на 6-то място в класирането.