Димитър Бербатов призна в интервю за Гонг, че неговото настроение и това на съотборниците му в Тотнъм е приповдигнато след победата над Манчестър Сити.

„Най-радващото е, че се класирахме. Направихме го с десет човека срещу силен противник като Манчестър Сити. Показахме, че сме един доста добър отбор. Настроението е приповдигнато”, заяви за Гонг капитанът на българския национален отбор по футбол. Вчера „шпорите” се наложиха с 2:0 като гост на „гражданите” в мач от четвъртфиналите на Карлинг Къп.

„Не мога сам да си давам оценка, въпреки че знам качествата си. Важно за мен е, каква оценка ще ми даде треньорът. На разбора той беше доволен от играта ни като отбор. Играхме много дисциплинирано и тактически правилно. Вече играем като отбор. Преди ни липсваше тактическата дисциплина, сега с Хуанде Рамос я имаме”, отбеляза най-изявеният български футболист.

„Видях се с Марто преди мача и по време на загрявката. Валери също го видях на полувремето, той беше в съблекалните. Поговорихме си, което е нещо нормално”, каза още Димитър Бербатов.

„Няма значение кой ще ни се падне на полуфинал. На този етап всички отбори са много силни. Няма да ни е лесно, но аз много добре знам възможностите на нашия отбор и на треньора ни. Наясно съм, какви цели си е поставил треньорът ни”, завърши Бербатов интервюто си за Гонг.