Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос реши да действа бързо, за да прекрати спекулациите по адрес на българския нападател Димитър Бербатов. Испанският специалист постави невероятна цена на своята най-голяма звезда, с което се надява да откаже конкуренцията за подписа на Бербо.

Капитанът на българския национален отбор реализира страхотен гол в съботното дерби с Арсенал, но неговият тим загуби с 1:2. Впоследствие отново се заговори за интерес от страна на Манчестър Юнайтед към него.

Още на следващия ден обаче, Рамос сложи етикет с цена на Бербатов и тя е 20 милиона паунда. Този ход почти сигурно ще накара желаещите да привлекат българския талант да се отдръпнат, поне до лятото.

Миналата седмица Бербатов заяви, че обича феновете на Тотнъм, и заради тях би останал до края на сезона, а Рамос отсече: „Ще бъде много трудно и сложно някой да го вземе сега.”

Междувременно, „Дейли Мейл” съобщи, че мениджърът на Арсенал Арсен Венгер обмисля шокиращо предложение за българина още през зимата, след като го сравни с легендата на „топчиите” Тиери Анри. Все още не се знае обаче как ще реагира Венгер на огромната сума, която Тотнъм иска за Бербатов.