Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов изрази своите отлични впечатления от играта на Уейн Рууни след завръщането му в състава. Българинът приветства своя съотборник и каза много мили думи за английския национал, който за известно време бе изпаднал в безтегловност, заради новия си договор с тима. След това Рууни отсъства от терена заради контузия, но в последните три мача показа, че отново е във форма.

„Имаме няколко момчета, които са наистина много важни за отбора. Уейн Рууни е точно такъв футболист”, категоричен бе Димитър Бербатов пред Sky Sports News.

„Очевидно е, че когато той се завърна на терена, духът на отбора се повдигна. Надявам, че той ще продължи с тази форма. По този начин той ще може да докаже наистина в какво състояние е”, добави Бербатов.

„Понякога няма значение, че не можеш да говориш на същия език. Ако знаеш как да се движиш на терена и как да водиш топката, това, оказва се, е напълно достатъчно за двама добри играчи, за се разбират един друг. Мисля, че ние сме точно такива футболисти, разбираме се много добре на терена”, добави още Дими, както го наричат в Англия.

Той за пореден път даде да се разбере, че зад добрата игра се крие много труд на тренировките, както се случва това в Манчестър Юнайтед.