Новото попълнение на Фулъм Димитър Бербатов бе категоричен, че когато усеща подкрепата на своя треньор, може да прави много специални неща по терена.

Българинът напусна Манчестър Юнайтед през лятото, а дори и „на изпроводяк“ сър Алекс Фъргюсън не пропусна да се заяде с нападателя. Преди това шотландецът бе закотвил здраво футболиста за резервната скамейка, без да му дава шанс за изява.

Още в първия си мач като титуляр за Фулъм, Димитър Бербатов успя да демонстрира класата си, като реализира два гола при успеха с 3:0 над Уест Бромич Албиън.

„Когато треньорът вярва в моите възможности, мога да направя специални неща на терена“, категоричен бе Димитър Бербатов.

„Сега, когато играя за Фулъм, искам просто да покажа, че съм благодарен, че ме взеха в клуба. Познавам треньора, знам, че той вярва в мен“, добави бившият капитан на националния отбор на България.

„Чувствам се добре, когато треньорът подкрепя играта ми, а вие видяхте и начина, по който се представих на терена“, завърши нападателят.

След двубоя с УБА, Димитър Бербатов бе засипан с похвали от английските медии, както и от мениджъра на Фулъм Мартин Йол.