Гръцкият отбор Арис Солун е много близо до привличането на българския национал Станислав Ангелов. Новината за Гонг потвърди генералният мениджър на отбора Йоанис Контис.

„Водим разговори със Станислав Ангелов, но те все още са в ранна фаза. Имаме голямо желание да го привлечем”, бе краткият коментар на Контис.

Според близки източници на Гонг от Гърция обаче, Пелето е в напреднали разговори с Арис е много близо до трансфер в клуба от Солун, който през следващия сезон ще играе в Лига Европа.

Аржентинският специалист Ектор Купер, който води Арис, също настоява за осъществяването на трансфера на Пелето.

Единственият проблем може да възникне, ако Станислав Ангелов поиска голяма заплата, която да не може да бъде плащана от страна на Арис.

Станислав Ангелов отказа да преподпише с Енерги Котбус и от тима от Втора Бундеслига вече потвърдиха, че Пелето няма да играе при тях от новия сезон.

Българският национал вече е освободил къщата си в Котбус, въпреки желанието на президента на Енерги Улрих Лепш той да остане в тима.

Арис се намира в трудно финансово положение, но Купер е получил уверението на шефовете на клуба, че ще може да подсили отбора си за участието в Лига Европа.

Сериозен интерес към Станислав Ангелов има и от страна на турския Генчлербирлиги, където треньор е Томас Дол.