Ръководството на Апоел Рамат Ган няма да наказва българския защитник Елин Топузаков заради инцидента със съотборника му Идан Срур по време на мача с Макаби в Тел Авив за първенство в събота, съобщава израелската преса.

В 40-ата минута на двубоя Топузаков се скара на Срур, защото при атака на съперника той не пазил добре зоната си, след което двамата размениха остри реплики, а българинът дори посегна и удари съотборника си.

Срур беше заменен на почивката, а Топузаков доигра мача.

"Понякога такива неща се случват във футбола. Когато не върви, има повече нерви. Нещата между двамата футболисти са изяснени. Не смятаме да предприемаме други действия", коментира старши треньорът Шломи Дора.

Макаби поведе още във втората минута с гол на Маор Бузгало, който засече отблизо центриране на българския национал Димитър Рангелов от ляво. Роберто Колаути оформи успеха на домакините с попадение в 33-ата минута.

За гостите като титуляри играха и тримата българи Топузаков, Крум Бибишков и Димитър Телкийски, който получи и жълт картон в края.

След третата си поредна загуба Апоел Рамат Ган е на предпоследно място в класирането само с една победа след седем изиграни мача.