Полузащитникът на Борусия Дортмунд Михаил Александров заяви за Гонг, че въпреки лошите условия в школата на ЦСКА, тя му е дала много и той няма да забрави този факт.

Юношеският национал вече игра за мъжкия състав на еврошампиона за 1997 година в контролите срещу Падерборн и Малага и изглежда, че наставникът Томас Дол ще разчита на него през пролетния полусезон.

„Винаги след всяка среща си казвам, че съм могъл и по-добре да играя, така че се опитвам да извличам най-доброто, което мога. Не мисля, че играх лошо, но мисля, че има още какво да се желае”, каза Александров за представянето си с екипа на Борусия.

„Като се сметне, че предишните мачове, които съм изиграл с мъжкия отбор бяха преди да подпиша договор с клуба и след контузията те са ми първите.”

„Томас Дол не е говорил специално с всеки по отделно. Каза, че е доволен от всички и от положените усилия, и начина на игра. Надявам се с Байер Леверкузен, Фортуна Дюселдорф и Генк да се получат добри контроли и да съм в групата.”

„Казвал съм и пред медиите, че не бързам за никъде и дори да не попадна в групата през този сезон, това няма да ме изплаши, защото имам време пред себе си, което трябва да оползотворя, но все пак се надявам да попадна в групата, като дали ще съм в нея зависи единствено от мен.”

„Радвам се, че условията тук са по-добри. В момента всички виждат, че в ЦСКА, особено в юношеския състав, условията са на много ниско ниво, но аз съм оптимист и се надявам с всяка изминала година да има напредък, защото на мен тази школа ми е дала много и няма да го забравя”, каза още Михаил Александров.