Агентът на Станислав Манолев Мино Райола изглежда ентусиазиран от възможността българският национал да заиграе във Фулъм.

Преди няколко дни се появиха информации, че английският тим, в който играе Димитър Бербатов, има интерес към десния бек на ПСВ Айндховен.

„Фулъм би бил прекрасен клуб за него, но към момента там няма нищо конкретно“, заяви Райола, който освен на Манолев, е импресарио още на футболисти като Златан Ибрахимович, Марио Балотели, Марк Ван Бомел и много други.

Важна подробност е, че Мино Райола е агент и на мениджъра на Фулъм Мартин Йол, а това изглежда вдига още повече шансовете за трансфер на Станислав Манолев на Крейвън Котидж.

Йол трескаво търси десен бранител след продажбата на Стивън Кели и наличието единствено на Саша Ритер в тази зона на отбраната. От началото на зимния трансферен прозорец името на Манолев се спряга за трансфер в италианския Торино и испанските Еспаньол и Майорка.

Българинът явно не попада в плановете на наставника на „филипсите” Дик Адвокаат и почти сигурно ще напусне лидера в холандската Ередивизие при конкретна оферта за него.