Вратарят на Интер Жулио Сезар заяви, че е започнал да плаче, когато две минути преди края Горан Пандев вкара победния гол за успеха с 3:2 като гост на Байерн Мюнхен, който класира италианците на 1/4-финалите в Шампионската лига.

Бразилският страж бе сбъркал по време на първия мач на Джузепе Меаца, когато баварците биха с 1:0, а снощи отново допусна лесен гол във вратата си, но в крайна сметка съотборниците му в синьо-черно компенсираха грешките му и стигнаха до успеха.

„Беше наистина ужасен момент. Когато допуснах този гол, исках да изляза от терена и да се върна в Милано – пеша, на кон, или както и да е. След това обаче се възстанових”, каза Жулио Сезар.

„Голът беше като студена кофа вода върху главата ми, но искам да благодаря на съотборниците си, които ни върнаха в правия път. Наистина искам да им благодаря.”

„Без съмнение грешката ми беше по-лоша от тази в първата среща, но за щастие все още коментираме наша победа.”

„Когато Пандев вкара, започнах да плача. Благодаря на Бог и на съотборниците си. Щях да бъда толкова разстроен заради грешките ми, ако бяхме отпаднали заради тях, но тези неща ти помагат да израснеш.”

„Надявам се, че с това изчерпах всичките си леки грешки за този сезон”, заяви оптимистично бразилският вратар на Интер.