Палермо с Ивайло Чочев в състава си, записа поражение с 1:3 при гостуването си на Торино в мача от 27-ия кръг на Серия А. Българинът изкара пълни 90 минути на терена.

И трите попадения за успеха бяха дело на Андреа Белоти. За гостите точен бе Андреа Рисполи.

Срещата започна добре за Палермо, който поведе след 30 минути игра. Бруно Енрике чукна топката около средата на терена към Андреа Рисполи. Той напредна и с удар от зоната пред дъгата на наказателното поле прати топката в долния ляв ъгъл на вратата на Джо Харт.

Осем минути след това удар на Андреа Белоти излезе в аут. Така двата състава се оттеглиха на почивка, след която домакините се развихриха. В заключителните минути на срещата Торино успя не само да изравни, но и да направи пълен обрат. Той бе осъществен в рамките на само две минути. В 74-ата Хуан  Итурбе центрира от корнер отляво, а Андреа Белоти засече за 1:1. В 76-ата пък Адем Ляич изпълни фаул, топката попадна отново в Белоти, който направи 2:1.

Задачата на Палермо стана значително по-сложна в 78-ата минута, когато гостите останаха с човек по-малко. Норберт Балог получи втори жълт картон и напусна игра.

Така останали с 10 души на терена гостите инкасираха и трето попадение. Това се случи в 81-ата минута след ново добро взаимодействие между Ляич и Белоти. При центриране от фаул отляво на наказателното поле, Белоти бе изпуснат и така оформи крайния резултат 3:1, както своя хеттрик.

В класирането Торино е девети с 39 точки, а Палермо е 18-и с 15.