Старши треньорът на Лацио Владимир Петкович обяви, че тимът му ще се хвърли с всички сили за победа над Милан на "Сан Сиро" в сряда.

Петкович призна, че ще е трудно, но не и невъзможно, "росонерите" да бъдат победени: "Играем на стадион, който е традиционно негостоприемен за нас. Но трябва да продължим да надграждаме, и да почнем да печелим навън. Всички имаме самочувствие, но трябва да го покажем и на терена."

"Очаквам да видя подобрение във всеки един от играчите ми, а имаме нужда и от подкрепата на феновете си," добави Петкович.

"Ако искаме да спечелим в Милано, трябва да хвърлим всички сили. Когато за последно гостувахме там, имаше дузпа, и несправедлив червен картон. Не искам да се оправдаваме с това, но се надявам след този мач да нямаме повод да говорим за съдийството," продължи наставникът.

"Отношенията ми с отбора са отлични, не искам да казвам перфектни, защото винаги може и по-добре. Ще се опитаме да разрешим проблемите си заедно. Имаме много контузени играчи, което също ни пречи. Но не сме далеч от истината. Милан винаги е опасен съперник, и винаги търси до последно победата," завърши Владимир Петкович.