В 32-ия кръг на Серия А два от лидерите записаха победи. Римският Рома спечели гостуването си на Каляри с категоричното 3:1. Матия Дестро реализира хеттрик за успеха на "римските вълци". Първото попадение дойде в 32-ата минута, а след почивката головете паднаха в 56-ата и 74-ата минута. В последната минута Пиниля от дузпа фиксира крайния резултат.

ВИДЕО ОТ ПОБЕДАТА НА РОМА ВИЖТЕ ТУК!

Капитанът на Рома Франческо Тоти остана на резервната скамейка. След успеха Рома е на втора позиция със 76 точки.

Воденият от Винченцо Монтела тим на Фиорентина надделя у дома с 2:1 над Удинезе. Звездата на "виолетовите" Хуан Куадрадо откри резултата в 25-ата минута. След почивката Родригес от дузпа в 72-ата минута даде спокойствие в редиците на домакините, но в 82-ата минута Бруно Фернандес намали преднината. Фиорентина е на 4-ото място с 55 точки.

Сасуоло взе ценни 3 точки при гостуването на Аталанта с успех - 2:0, но въпреки това остава в зоната на изпадащите. Сансоне откри в 33-ата минута, а отново той в 71-ата минута донесе успеха. Сасуоло е на 19-ото място с 24 точки.

Последният в класирането Катания допусна домакинско поражение от Торино с 1:2. Успехът на гостите дойде в последните 10 минути на срещата, а точни бяха Фарнеруд и Чиро Имобиле. Домакините бяха открили още във 2-ата минута.