Синиша Михайлович може да претендира за титлата „Най-строг наставник“ в Серия А, след като забрани на свой футболист да отсъства от тренировка дори и заради сватба.

Това, което специалистът не знаеше, е, че стана жертва на телефонна шега, спогодена му от италианското спортно издание „Гадзета дело спорт“. От вестника се свързаха с нападателя на генуезци Стефано Окака след понеделнишкия мач срещу Наполи (1:1) и му предложиха да позвъни на треньора си, за да го уведоми, че няма да дойде на тренировка, понеже брат му ще се жени и той трябва да присъства на събитието.

Това моментално изкара Михайлович от равновесие и той се разфуча. „Какво, по дяволите, ми казваш? Защо няма да дойдеш на тренировка? Да бе, жени се той. Ти какво си мислиш?! Утре в два часа ще бъдеш на тренировъчния терен, иначе ще бъда много бесен“, изригна специалистът.

„Какви са тези работи? Накарай го да се ожени в друг ден. Кой, по дяволите, се жени във вторник? Какво ми се хилиш? Не ми се смей. И без това ми е криво заради вчерашния мач, така че не се занасяй с мен“, продължи гневната тирада на Михайлович.