Централният защитник на Рома Томас Вермален заяви, че отборът има проблем в защита, а за това говори твърде големият брой допуснати голове.

В неделя римляните победиха трудно Пескара с 3:2, макар още до 10-ата минута да водеха с 2:0. 31-годишният Вермален записа първи игрови минутки от 8 септември насам именно в тази среща, като се появи на смяна в добавеното време.

„Чувствам се добре и се радвам да играя отново след два месеца пауза. Работих много здраво, за да се възстановя. Чувствам се добре и се надявам да играя малко повече оттук нататък“, каза ветеранът.

От началото на сезона в калчото Рома най-резултатният тим с 33 отбелязани гола, но в същото време в 14-те си двубоя дотук е инкасирал 16 попадения в мрежата си. „Знаехме за загубата на Ювентус от Дженоа, затова и бяхме наясно, че трябваше да скъсим дистанцията с победа над Пескара. Тези мачове обаче винаги крият риск. Вярно е, че допускаме прекалено много голове. Трябва да сме доста по-организирани като отбор и да работим заедно по този проблем“, допълни Вермален.