Бившият футболист на Левски Валери Божинов вкара първото си попадение за новия си отбор Тернана. Той се разписа при поражението на тима си с 1:2 при гостуването на Виртус Ентела. 

Нападателят се разписа в 48-та минута, за да изравни резултата. Тимът му обаче не успя да задържи резултата и в крайна сметка допусна четвърто поражение в последните си пет мача в Серия Б. 

Домакините от Виртус Ентела откриха резултата в 27-та минута чрез Ерик Ланини, който направи добавка след изстрел на Матеуш Левандовски. Този резултат се запази до 48-та минута, когато на сцената излезе Божинов. 

Българинът се разписа с глава, след като засече опит за удар на Мекариело и отклони топката изненадващо за вратаря Иван Пелицоли, изравнявайки резултата. Но това беше всичко хубаво за Тернана в този мач. 

В 68-та минута Симоне Якопони вкара за 2:1 след безобразна игра на защитниците на гостите, които позволиха на няколко пъти да се стреля към вратата им и в крайна сметка защитникът на Виртус Ентела се разписа и донесе трите точки. 

След това поражение Тернана продължава да е в зоната за плейоф за оцеляване, след като вече седем мача няма победа. Виртус Ентела пък е на 14-а позиция с 15 точки и диша малко по-спокойно.