Старши треньорът на Сампдория Валтер Мацари разкри пред местните медии, че е спокоен преди двубоя срещу Черно море в събота. Италианците гостуват на варненци в среща от третия кръг на Интертото. Специалистът обаче се безпокои от малкото време за подготовка на своя тим, както и от физическата издръжливост на футболистите си.

„Работата не е в това, че не мога да спя преди важни мачове, а този е точно такъв. Спокоен съм и уравновесен както винаги”, заяви наставникът.

Старши треньорът на италианците не крие надеждите си да спечели предстоящия двубой с Черно море. Той заяви още, че се надява неговият отбор да диктува ритъма на терена, за да стигнат до успеха.

„Трябва да се играе с интелект, за да успеем да съхраним силите си и да намерим начин да се възстановим. От друга страна ще наложа игра при 3-4-2-1”, разкри Валтер Мараци, който се притеснява от физическото състояние на своите футболисти.

„Имам още една-две въпросителни около стартовия състав, но всичко ще се изчисти непосредствено преди мача”, заяви пред италианските медии треньорът на Сампдория.