Старши треньорът на Лече Фабио Ливерани беше изключително разочарован след като неговият тим беше елиминиран от купата на Италия късно снощи. Южняците допуснаха много тежко поражение с 1:5 при госттуването си на СПАЛ.

След този категоричен успех отборът от Ферара си уреди среща с Милан на осминафиналите. Ливерани обаче отчете плюсовете и минусите да играеш на няколко фронта и заяви, че тимът на Лече просто не е готов да се бори на два фронта. Ето какво добави още бившият футболист на Лацио.

"За нас  беше много труден мач, доста играчи ни липсваха и това оказа влияние. СПАЛ игра много силно, но аз очаквах подобно представяне от тях.  Резултатът е много неприятен, допуснахме доста тежка загуба, но съперникът явно има отбор, който може да се състезава на два фронта."

"Не бяхме достатъчно агресивни и заслужено напускаме Купата на Италия. Сега трябва да се концентрираме върху мача ни с Дженоа за първенство, двубоят е много важен за нас. Те са силен противник и мястото, което заемат към момента не отговаря на реалните им възможности", завърши специалистът.

Автор: Делян Калинков