Старши треньорът на Каляри Роландо Маран смята, че отборът му трябва да бъде силен, въпреки тежката трудностите, през които преминава. Наставникът даде шанс на Кирил Десподов да запише своя дебют на „Сан Сиро” при загубата с 0:3 от Милан.

Каляри обаче не успя да се противопостави на „росонерите”. Българският национал се появи на терена, но едва след като резултатът вече беше станал класически. Десподов влезе на мястото на Артур Йонита в 76-ата минута.

Десподов дебютира в Серия А на митичния "Сан Сиро"

„Когато излезеш на „Сан Сиро” срещу Милан, трябва да бъдеш последователен по време на представянето си”, сподели пред Sky Sport Italia треньорът.

„Автоголът ни се отрази негативно, но ние също така бяхме готови да си стъпим на краката след този неуспех. Трябва да бъдем по-силни, да работим върху положителните аспекти и да останем в играта”, сподели наставникът.

Десподов усети магията на "Сан Сиро", но Каляри потъна

„Направихме промени, опитвайки се да бъдем по-стабилни, използвахме максимално силните си страни. Този отбор премина през много трудности, но важното е да бъдем по-последователни.”

„За съжаление, в момента не сме много щастливи, след като се случиха този автогол, както и гредата. Трябва да се научим да бъдем по-силни, преминавайки през тези трудности”, завърши Роландо Маран.