Българският национал Ивайло Чочев реализира първия си гол в Серия А с екипа на Палермо в мача срещу Удинезе и веднага получи похвала за това от наставника Бепе Якини. Той обяви, че е горд с изявите на младия халф. 

"За Ивайло беше много важно да намери мястото си в отбора. Той е много обещаващ млад футболист. В началото започна трудно в тима ни, но вече намира мястото си и постоянно израства."

"Горд съм с него! Уверен съм, че с времето Чочев ще израства още повече", сподели доволният наставник на Палермо след мача с Удинезе. А изявите на Чочев не останаха незабелязани и от други среди. 

Известният комик Джене Ньоки къде на шега, къде наистина препоръча българският играч да бъде натурализиран, за да играе за "скуадра адзура". Напоследък в Италия има голяма дискусия дали да се включват в състава на Антонио Конте хора, които не са родени на Апенините. И Ньоки се намеси по темата.

"Знаете ли, че младият българин от Палермо Ивайло Чочев има братовчед, който от своя страна има дядо, който е роден в Италия. Конте, замисли се върху това", написа Ньоки в Туитър.