Истински коледен подарък получиха феновете на Удинезе. Босът на клуба Джанпаоло Поцо ги зарадва с новината, че живата легенда на "фриуланите" Антонио ди Натале ще ги радва и през следващия сезон. 

37-годишният ветеран беше обявил отказването си още през това лято, но след кратък размисъл преосмисли решението си и показа, че все още е истински голов хищник. Доскоро обаче се очакваше в края на сезона вече окончателно да окачи обувките на пирона. Но явно няма да е така. 

"Тото ди Натале остава при нас за още един сезон. Разбрали сме се, преподписването на договора е само една формалност. Тя ще се случи веднага след Нова година, нека феновете са спокойни и да се радват", сподели Поцо. 

Нападателят отбеляза миналата седмица своя гол номер 200 в Серия А. Огромният брой от попаденията му в елита на италианския футбол са именно с екипа на "фриуланите" и той е единственият голям голмайстор, който не е играл в някой от грандовете на Ботуша. 

Той е в Удинезе от 2004 г., а преди това носи екипите на Емполи и анонимниците Виареджо, Иперцола и бившето величие Варезе. За тима от Удине Ди Натале е нанизал 183 гола в 340 мача.