Треньорът на Интер Андреа Страмачони за пореден път използва съдийството като опрадвание за своя тим, като заяви, че резултатът срещу Удизене е бил несправедлив, а реферът Антонио Джанокаро е подминал дузпа за неговия отбор.

Наставникът визира положението в 24-ата минута, когато Родриго Паласио опита да печели дузпа и получи жълт картон за симулацията си.

„Изиграхме добро първо полувреме, но резултатът 3:0 не е справедлив и не дава точно отражение за случилото се на терена“, обясни младият специалист. „До изгонването на Жуан мачът бе съвсем различен. Със сигурност нямахме късмет що се отнася до съдийските решения, като днес отново имаше подобен инцидент.“

„Паласио е много честен играч и не трябваше да получава картон за симулация. Маурицио Домици сложи ръка на врата му, за да го разбалансира, така че за мен това е дузпа и червен картон“, продължи италианецът.

„Не мисля, че реферите имат нещо против Интер, но тази дузпа трябваше да бъде отсъдена. Мога да твърдя, че изиграхме отлични 65 минути, но Джонатан пропиля невероятен шанс, а след това Удинезе измъкнаха трите точки“, завърши Страмачони.