Полузащитникът на Интер Деян Станкович се надява тимът да продължи триумфалната си серия от миналия сезон и да и спечели финала за Суперкупата на Италия срещу Рома тази вечер.

През миналия сезон нерадзурите спечелиха титлата и Купата на Италия именно в битки с вълците, а златният требъл бе допълнен след победа срещу Байерн Мюнхен за Шампионската лига.

„Жозе Моуриньо остави своя отпечатък, той спечели три трофея и направи история, но това сега е минало и всичко, което можем да направим, е да му благодарим за това”, каза 31-годишният сръбски халф на Интер.

„Той беше велик треньор за нас, но ние не можем да спрем сега, все още сме гладни за купи и искаме да затворим цикъла. Днес имаме първа битка за първи трофей – италианската суперкупа срещу Рома и след това за още два – Суперкупата на Европа и Световната клубна купа.”

„Ние можем да завършим серията с шест титли и е глупаво да се мисли, че това ще стане лесно. Трябва да се борим за самите нас, за нашия президент и феновете ни”, заяви Деян Станкович.