Треньорът на Рома Лучано Спалети със сигурност нямаше как да бъде доволен от равенството 3:3 срещу Аталанта в 33-ия кръг на Серия А. Наставникът не пропусна да отчете пропиляната преднина от 2:0, като точката спаси ветерана Франческо Тоти с изравнителен гол в 85-ата минута.

„Загубихме баланса си, мачът беше изпъстрен с контраатаки, а ние допуснахме прекалено много съмнения в играта си“, коментира наставникът на римляните.

„Изглежда не можем да запазим концентрация в дадени моменти и имаме навика да си губим главите. Не успявахме да стигаме до правилните позиции, докато противникът ни познаваше добре и осъзна, че може да се възползва от шансовете си.“

Специалистът все пак защити нападателя си Един Джеко, който пропусна няколко изгодни възможности и напоследък е подложен на много критики. „Винаги сравнявате Джеко и Тоти, като Един е разкъсван, а това не е справедливо. Тоти е шампион, Джеко – също, но вторият просто е демотивиран и повлиян от упреците. Очевидно предвид неговия опит той самият желае да дава повече. Колкото до гола на Тоти – той не променя нищо за мен. Ако Тоти иска да бъде играч, ще бъде такъв“, добави Спалети.