Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани за пореден път даде да се разбере, че отборът се е съсредоточил предимно върху Шампионската лига. Колкото до шампионата „росонерите” най-вероятно ще търсят място сред първите четири отбора.

Шефът на тима се опита да гледа оптимистично, въпреки че отборът му не успя да запише победа в пети пореден мач от началото на Серия А, след като в 6-я кръг завърши 1:1 като домакин на Катания.

„Животът продължава. Надявам се в сряда в Глазгоу да покажем истинското си лице и да демонстрираме различен футбол от показаното в тази среща”, бяха първите думи на Галиани след хикса. Тази седмица Милан гостува на Селтик в среща от груповата фаза на Шампионската лига.

Не за първи път се налага шефът на „росонерите” да отрича, че клубът не се намира в криза, след поредицата от неуспехи от началото на сезона в Серия А: „Длъжни сме да обърнем внимание на причините, за това представяне. Но нашата цел все пак е да завършим в топ четири и тази година. ”

„Не е вярно, че придаваме по-голямо значение на първенството, всички знаят, че сме се съсредоточили повече върху Шампионската лига”, добави Галиани.