Капитанът на Интер Хавиер Санети е сигурен, че тимът ще спечели започващото следващата седмица в Абу Даби Световното клубно първенство и ще покаже най-доброто си лице през 2011 година.

В петък нерадзурите загубиха с 1:3 гостуването си на Лацио и доста се отдалечиха от челото на подреждането в Серия А, и изглежда трудно ще защитят титлата си от миналия сезон.

“Световната клубна купа не ни разсейва. Сега имаме мач срещу Вердер Бремен в Шампионската лига, който все още е важен, защото може да спечелим групата”, каза Санети.

“Целта тогава е да възстановим колкото се може повече играчи, тъй като всеки от тях е важен елемент от тима.”

“Мачът срещу Лацио бе много странен. Ние допуснахме първия гол след наша грешка и също така трябваше да избегнем и второто попадение също, но тогава реагирахме и от 0:2 почти направихме 2:2.”

“Има моменти, в които нещата не се развиват така, както ти искаш, но ние не можем да направим нищо относно това.”

“Сега трябва да се фокусираме върху Световното клубно първенство, състезание, което наистина искаме да спечелим и това ще ни позволи да завършим една наистина фантастична година по най-добрия начин.”

“Надяваме се да възвърнем пълния си състав, така че да можем да започнем по най-добрия начин 2011 година”, добави Хавиер Санети.