Нападателят Антонио Касано няма право да говори с журналисти под заплахата от глоба, която ще му бъде наложена от неговия клуб Сампдория.

Скандалите в Генуа покрай бившия италиански национал продължават с пълна сила. Всичко стартира в края на миналия сезон, когато острието си позволи обидни реплики към адвоката на Самп, който е много близък със собственика Масимо Фереро. Последният веднага опита да разкара Касано, който обаче се запъна и заяви, че ще изпълни последната година по договора си.

В момента 34-годишният футболист е със статут на замразен и тренира отделно от първия отбор. Клубът показа по всякакъв начин, че той не е желан, като премахна лика му от всички възможни места на клубния сайт.

Поредната стъпка в тази насока е забраната Касано да общува с представители на журналистите. Всяка подобна стъпка на футболиста ще бъде последвана от тежка глоба.

В момента Касано продължава с индивидуалните тренировки, като все още не е наясно дали ще му бъде позволено да тренира с младежкия тим на генуезци.