Отборите на Салернитана и Верона не успяха да се победят и завършиха наравно при резултат 2:2 в мач от петия кръг на италианската Серия А. Гостите успяха да поведат с две попадения през първата част дело на Никола Калинич  в 7' и 29-ата минута, но допуснаха обрат, за който точни бяха Седрик Гондо в 45-ата и Мамаду Кулибали 76-ата минута.

Играчите на Игор Тудор успяха да поведат в резултата още в 7-ата минута, когато Никола Калинич получи страхотен пас и оказал се очи в очи с вратаря на домакините отбеляза за 1:0.

Домакините удвои в 30-ата минита, когато отлична комбинация изведе отново Калинич на отлична позиция и отбеляза второто си попадение в срещата.

Салернитана намали в добавеното време на първото полувреме, когато след пряк свободен удар на Франк Рибери Павел Давидович сбърка и свали топката в краката на Гондо, който се разписа за 2:1.

Домакините достигнаха до равенството в 76-ата минута, когато един силен удар извън наказателното поле се спря в крака на Мамаду Кулибали, той се оказа очи в очи в вратаря на гостите и се разписа за 2:2.

 Верона можеше да достигне до победата няколко минути преди края, но гредата спря Антонин Барак от победното попадение за хората на Игор Тудор.

По този начин Салернитана спря негативната си серия от четири последователни загуби и записа първа точка от началото на сезона. Верона пък е на 14-о място с 4 спечелени точки до момента. В следващият кръг Верона ще се изправи срещу Геноа, а домакините от Салернитана ще пътуват за сблъсък със Сасуоло.