Треньорът на Рома Руди Гарсия призова феновете към обединение въпреки трудностите, през които преминава отборът. Днес римляните паднаха с 0:2 от Аталанта, което означава, че те имат само едно равенство от последните си 3 мача във всички турнири.

Очевидно разгромът с 1:6 от Барселона в Шампионската лига през седмицата е оказал своето влияние върху футболистите на французина, който изглежда не е никак далеч от уволнението.

„Редно е да признаем, че не показахме добра игра и духа, за който си говорехме преди мача“, коментира Гарсия.

„Вместо да пресираме Аталанта, им позволихме да играят с високо темпо. Твърде малко от нашето представяне си заслужава да бъде запазено.“

„От утре трябва да бъдем обединени, единни и да докажем, че това е просто единичен случай. Надявам се да не се повтори историята от миналия сезон след 1:7 срещу Байерн Мюнхен. Единственият начин за реакция е да се класираме за елиминациите в Шампионската лига. Това е една лоша седмица за нас, но благодарение на качеството в този отбор можем да изплуваме. Аз съм готов за битка и няма да се предам“, каза Гарсия.

„Няма да търсим индивидуална отговорност. Всички трябва да поемем вината. Трябва да останем единни, само така можем да се вдигнем. Днес не постигнахме целта си, но нищо не е загубено. Негативизмът няма да ти помогне да печелиш мачове и да вървиш напред“, подчерта той.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS