Треньорът на Лацио Делио Роси заяви след равенството 1:1 срещу Динамо Букурещ, че това е била злополучна вечер за римляните.

Томазо Роки изпусна дузпа през първото полувреме. Масимо Мутарели и Валон Бехрами получиха червени картони, а Едмилсон Санчес Крибари се контузи в началото на срещата и бе откаран в болница със съмнения за счупена скула.

Неприятности имаше и извън футболния терен. Преди двубоя двама фенове на румънците пострадаха, след като бяха наръгани с нож.

„Твърде много неща се случиха тази вечер” – каза Делио Роси след мача снощи – „Получихме контузиите в една и същата зона и имаше моментите, в които ни липсваше късмет, но отборът игра добре.”

„Ние имахме много злощастни моменти. Всичко, което Динамо правеше беше да се защитава. Трябва да благодаря на моите играчи, тъй като разбирам колко важни бяха техните усилия. Все още нищо не е приключено и шансовете още са 50 на 50.”

„Мисля, че имаше още една дузпа през второто полувреме, но във всеки случай е да се каже със сигурност от пейката”, добави наставникът на Лацио.