Наставникът на Лацио Делио Роси отрече информацията за договорка между Лацио и Интер преди сблъсъка между двата тима в Калчото утре, като добави, че неговите момчета ще излязат за победа.

Според медиите в Италия, Лацио ще се пусне на Интер в мача от първенството, а „нерадзурите” ще паднат на полуфинала за Купата на Италия, който отново е между двата тима.

„Всеки трябва да си гледа неговия тим. Ние сме длъжни да излезем срещу Интер като в дерби мач. Изправяме се срещу водача в Серия А, а преди няколко дни играхме срещу втория”, каза спецът.

„Ще се опитаме да спечелим утре и да не позволим на странични фактори да ни разсейват. Имаме доста цели до края на сезона в Италия, всъщност, математически ние не сме си осигурили оставане в елита. Както Интер се бори за първото място, тъй като Рома стопи преднината от девет на четири точки, така и ние искаме да си осигурим класиране в подходящата половина на таблицата”, продължи Роси.

„Все пак трябва да споделя, че предпочитам да видя Интер на върха в Италия. Просто не мога да кажа, че искам Рома да спечели, тъй като съм привърженик на Лацио”, завърши той.