Роберто Манчини отрече слуховете, че има уговорка между Интер и Лацио преди мача от Серия А между двата тима този уикенд.

Медиите в Италия информираха по-рано през седмицата, че „римските орли” ще дадат трите точки в събота без бой, за да продължат напред в турнира за Купата на Италия.

До края на първенството в Серия А остават осем кръга, а Интер води само с 4 точки на втория Рома.

Лацио може да изиграе голяма роля в борбата за първото място в Скудетото, ако вземе точка или три утре. Медиите на Ботуша разкриха, че има конспирация между двата тима, които са се уговорили да си помогнат взаимно, след като на полуфинала за Купата на страната ще се изправят именно те един срещу друг.

„Никой играч не стъпва на терена с мисълта за поражение. Ще отидем в Рим, където ще се изправим срещу напълно боеспособен тим. Очаквани тежък мач. Дали ще играем добре или не, няма значение, важното е да спечелим трите точки”, каза Манчини.

„Щеше да бъде много деликатен момент, ако изоставахме от Рома с четири точки. Ние обаче водим, остават ни осем мача и мисля, че можем да ги спечелим всичките”, коментира още спецът.